First sign of Dandong! 6


Today was a media day. No interviews, but just trying to get things in order for when the trip is finished. As a result, I didn’t get to walk that far.

Highlight of the day was to see the first sign for Dandong!! Not sure if they are called districts or counties or something else, but I entered it today.

Really tired now, and am going to catch up on sleep and rest.

32 kilometres today
About 95 kilometres to Hushan close to Dandong.


6 thoughts on “First sign of Dandong!

 • May og Jan Hansen

  Hei Stephen (Robert)!
  Når du nå nærmer deg Dandong må vi bare få gratulere deg med at du har klart å oppfylle din drøm. Vi er mektig imponert over din styrke og utholdenhet! Vi ønsker deg en fin tur hjem 5. desember (for det er vel lite sannsynlig at du ombestemmer deg og velger å gå tilbake til Jiayuguan? Tenk å få oppleve alt i omvendt rekkefølge!!)
  Mvh
  May og Jan

 • BeritT

  Hei!
  Ønsker lykke til med innspurten!
  Har fulgt med på web’en her siden du begynte å gå da jeg leste om deg og den planlagte turen i Aftenposten. Det blir jammen rart å ikke skulle gå inn her for se hva dagen din langs muren har hatt å by på. Du har virkelig opplevd mye som du har latt oss som følger med ta del i. Takk for turen så langt!

 • Lars Ole

  Vel, nå er du så nærme at jeg nesten begynner å tro at du klarer dette! Lykke til på resten av turen og kryss fingrene for at hele korea holder seg i ro noen dager til.
  mvh
  LO

 • Fiona Haugen

  Hello Stephen/Robert!
  You may remember me, I’m a friend of your Mum and we have met on a few occasions. May I congratulate you on your quiet courage and tenacity! You have achieved your dream and that must give you such satisfaction – well done! I have followed your blogs throughout this journey and it has become part of my daily routine. I’m wondering what I am going to do now this adventure is almost over..it was the same after your kayak trip!! I hope this last stage goes safely and that you have a good journey back to Norway to some well earned rest and relaxation with your loved ones. Enjoy!
  Warm good wishes from Fiona Haugen

Comments are closed.